A LEGEA egy dinamikusan fejlődő professzionális sportruházati márka, amely egyesíti a legjobb minőségű anyagokat az olasz design és divat összes jellemző tulajdonságával.

A Legea múltja egészen 1966-ra nyúlik vissza, amikor is egy pompei (Nápoly melletti) házaspár kis textilgyártó vállalkozást alapított, ahol sportruházatot kezdtek el gyártani. A 90-es években három gyermekük vette át a vállalkozás irányítását. Ekkor született a név (LEGEA) a családtagok keresztnevének kezdőbetűiből (Luigi, Emilia, Giovanni, Elena és Antonio). 1993-tól a márka szárnyalni kezdett köszönhetően a kifogástalan minőségű anyagoknak, az olasz divattervezésnek, és nem utolsósorban azért, mert funkcionálisan is megfeleltek minden igénynek.

Napjainkban a Legea termékeknek számtalan disztribútora van szerte Európában, az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában. A világ top 20, Olaszországban a top 10 sportruházat gyártó cég nevei között szerepel.
A LEGEA termékek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, egyedi tervezésűek, kényelmesek és trendkövetőek. A LEGEA elsősorban a csapatsportágakhoz szükséges sportruházat tekintetében sikeres és népszerű, de sportfelszerelést és eszközöket is gyárt, forgalmaz.

Ismerje meg termékeinket a web áruházban.

„KEEP RUNNING WITH US!”

 


legea

 

 


2008-ban felvettük termékkörünkbe a HO SOCCER professzionális kapusmárkát, és kizárólagos forgalmazói lettünk a spanyol cég kapuskesztyűinek és kapusruházatának Magyarországon. 

A Ho Soccer egy kiemelkedő minőségű professzionális spanyol futball kapus márka. Elsősorban a kapuskesztyűk képezik a márka termékportfóliójának legfontosabb részét, de mellette megtalálhatók a kapusmezek és egyéb kapusfelszerelés kiegészítők is.

 


Az ERREA Sport SpA sportszergyártó cég 1988-ban kezdte meg tevékenységét, melynek során az elmúlt több mint 25 év alatt a világ sportszergyártó piacának egyik jelentős szereplőjévé vált.  Az induláskor a cég fókuszában elsősorban a csapatsportok álltak, mint a labdarúgás, kosárlabda és röplabda.  A későbbiekben, különösen a 2000-es évektől terjesztették ki tevékenységüket más egyéni sportágakra is. Igy került a termékskálába az atlétikához, kerékpárhoz, evezéshez és a szabadidősporthoz kapcsolódó számos termék.  

Az ERREA Sport székhelye az olaszországi Parmaban van mintegy 170.000 m2-nyi területen.  A cég üzletpolitikája a kezdetektől, hogy a fejlesztést, a technológiát és designt saját kezében tartja, hogy megőrizze és fenntartsa a magas prémium minőséget és követhesse a legújabb sport-és divat trendeket. 

Az ERREA sikere a magas szintű vevői kiszolgálás, minőség-ellenőrzés, rugalmasság mellett az egyedi gyártás fókuszba állitása.  Az egyedi gyártás teljes folyamata az olaszországi gyár kezében összpontosul az alapanyag beszerzésétől egészen a készáruig.

Jelenleg több mint 60 professzionális csapat viseli az ERREA termékeit a világ különböző országaiban. 

2015-ben szerződést kötöttünk az ERREA sportszermárkával, amelynek értelmében az ERREA hivatalos képviselői lettünk az Észak-Nyugat Dunántúli és a Közép-Magyarországi régióban.

               


A RASAN egy 1978-ban alapitott spanyol sportszermárka.  Sokféle csapat-és egyéni sportág sportruházati gyártója vagyunk mind professzionális, mind amatőr szintű sportolók részére.

A kezdetektől már számos profi futballklub volt partnerünk a spanyol első ligából, a Valencia, Malaga, Real Sociedad és a Sporting Gijon csapatait emlitve a teljesség igénye nélkül. A futball mellett kosárlabda és röplabda csapatok, valamint olyan egyéni sportágak, mint tollaslabda, súlyemelés, tenisz, atlétika és kerékpár képviselői, klubjai vásárolnak tőlünk.

De a kézilabda az a sportág, ahol az elmúlt években a legnagyobb sikereket értük el. Elsősorban a spanyol férfi kézilabda válogatott által, amely világbajnok lett 2005-ben és 2013-ban, olimpiai érmes Pekingben 2008-ban és Londonban 2012-ben.  A férfi válogatottal való kiemelkedő partnerkapcsolat és sikeres együttműködés mellett a női kézilabda válogatottat is szponzoráljuk évek óta.  Ezen referenciák segitettek bennünket abban, hogy a RASAN sportszermárka elismert, sikeres brand lett.

2010-ben szerződést kötöttünk az IHF-fel /Nemzetközi Kézilabda Szövetség/ amelynek értelmében a  RASAN cég adja a strand kézilabda hivatalos labdáját a világversenyekre.

Célunk, hogy hosszú távon magas minőségű termékekkel, rugalmas logisztikával és kedvező árakkal szolgáljuk ki partnereinket.

„A sport az üzletünk szíve!”

 

legenda sportA milánói sportszergyárat és a LEONE olasz bokszmárkát Cav. Orlando Leone 1947-ben alapitotta. Senior Leone-t  boksz iránti szeretete vezette arra, hogy speciális termékeket gyártson  szeretett sportágának és a cég hamarosan piacvezetővé vált.

Az eltelt időben szinte minden olasz bokszoló használt és sokuk jelenleg is használ LEONE bokszkesztyűt.  Az évek során a LEONE márka állandó tényező lett a ringben mind Olaszországban, mind az egész világon és a cég folyamatosan bővítette kínálatát kick-box, thai-boksz és az MMA sportágak felé.  Miközben az elmúlt években a cég megszilárdította vezető pozícióját a hazai piacon, ezzel egyidejűleg számos jelentős szponzoráción keresztül - mint Giorgio és Armen Petrosyan, Gago Drago, Artur Kyshenko, Alessio Sakara, Leonard Bundu, Sak Kaoponlek, Chingiz Allazov, Yuri Bessmertny, Mathias Gallo Cassarino és Lena Ovchynnikova - nyitott a nemzetközi piacok felé a harci sport szakágakban. 

A LEONE ezenkívül ma már kiemelt tényező a harci sportok kiegészítőinek piacán is.

A céget ma a LEONE család harmadik generációja vezeti, akik folytatva az eddigi tradíciót folyamatos termékfejlesztésre, innovációra és a termékek minőségének javítására törekszenek.

 

LEONE 1947

 

Bemutatótermünkben és üzletünkben teljes kollekciónk megtekinthető. Folyamatosan feltöltött árukészlettel, kedvező árakkal és akciókkal várjuk meglévő és új partnereink, kereskedők, egyesületek képviselőit és vezetőit.


Rendeléseiket leadhatja elérhetőségeinken.