A Legenda Hungary Kft 2001-ben alakult, és azóta a LEGEA olasz csapatsport márka hivatalos, kizárólagos magyarországi főképviseleteként folytatja tevékenységét.


legea

 

2008-ban felvettük termékkörünkbe a HO-SOCCER professzionális kapusmárkát, és kizárólagos forgalmazói lettünk a spanyol cég kapuskesztyűinek és kapusruházatának Magyarországon. 


hosoccer

 

A cég fejlődése és forgalmunk folyamatos növekedésével összhangban 2011-től a legnagyobb forgalmú importőrei lettünk a GIVOVA olasz sportmárkának is.   


 

givova

 

 

Az ERREA Sport SpA sportszergyártó cég 1988-ban kezdte meg tevékenységét, melynek során az elmúlt több mint 25 év alatt a világ sportszergyártó piacának egyik jelentős szereplőjévé vált.  Az induláskor a cég fókuszában elsősorban a csapatsportok álltak, mint a labdarúgás, kosárlabda és röplabda.  A későbbiekben, különösen a 2000-es évektől terjesztették ki tevékenységüket más egyéni sportágakra is. Igy került a termékskálába az atlétikához, kerékpárhoz, evezéshez és a szabadidősporthoz kapcsolódó számos termék.   Az ERREA Sport székhelye az olaszországi Parmaban van mintegy 170.000 m2-nyi területen.  A cég üzletpolitikája a kezdetektől, hogy a fejlesztést, a technológiát és designt saját kezében tartja, hogy megőrizze és fenntartsa a magas prémium minőséget és követhesse a legújabb sport-és divat trendeket.  Az ERREA sikere a magas szintű vevői kiszolgálás, minőség-ellenőrzés, rugalmasság mellett az egyedi gyártás fókuszba állitása.  Az egyedi gyártás teljes folyamata az olaszországi gyár kezében összpontosul az alapanyag beszerzésétől egészen a készáruig.

Jelenleg több mint 60 professzionális csapat viseli az ERREA termékeit a világ különböző országaiban. 

2015-ben szerződést kötöttünk az ERREA sportszermárkával, amelynek értelmében az ERREA hivatalos képviselői lettünk az Észak-Nyugat Dunántúli és a Közép-Magyarországi régióban.

 


errea               

A RASAN egy 1978-ban alapitott spanyol sportszermárka.  Sokféle csapat-és egyéni sportág sportruházati gyártója vagyunk mind professzionális, mind amatőr szintű sportolók részére.

A kezdetektől már számos profi futballklub volt partnerünk a spanyol első ligából, a Valencia, Malaga, Real Sociedad és a Sporting Gijon csapatait emlitve a teljesség igénye nélkül. A futball mellett kosárlabda és röplabda csapatok, valamint olyan egyéni sportágak, mint tollaslabda, súlyemelés, tenisz, atlétika és kerékpár képviselői, klubjai vásárolnak tőlünk.

De a kézilabda az a sportág, ahol az elmúlt években a legnagyobb sikereket értük el. Elsősorban a spanyol férfi kézilabda válogatott által, amely világbajnok lett 2005-ben és 2013-ban, olimpiai érmes Pekingben 2008-ban és Londonban 2012-ben.  A férfi válogatottal való kiemelkedő partnerkapcsolat és sikeres együttműködés mellett a női kézilabda válogatottat is szponzoráljuk évek óta.  Ezen referenciák segitettek bennünket abban, hogy a RASAN sportszermárka elismert, sikeres brand lett.

2010-ben szerződést kötöttünk az IHF-fel /Nemzetközi Kézilabda Szövetség/ amelynek értelmében a  RASAN cég adja a strand kézilabda hivatalos labdáját a világversenyekre.

Célunk, hogy hosszú távon magas minőségű termékekkel, rugalmas logisztikával és kedvező árakkal szolgáljuk ki partnereinket.

„A sport az üzletünk szíve!”

 

legenda sport


LEONE - Box és küzdősport márka

Az olasz - milánói - sportszergyártó Leone termékei kitűnő design-nal készülnek, minőségi bőr alapanyagokból, melyek mindennapi edzésre és versenyküzdelemhez egyaránt alkalmasak. 

 

legenda sport

Termékskálánk alapját a csapatsport ruházat, mint a foci, kézilabda, kosárlabda és röplabda-mezek és garnitúrák, edző-és szabadidőruhák, sportcipők, sporttáskák és labdák képezik.  A csapatsportok mellett kiszolgálunk számos egyéni sportágat, birkózó, ökölvívó, vívó, úszó-és kajak-kenu kluboknak szállítunk, valamint a profi sportok mellett egyre növekvő mértékben részt veszünk az amatőr és szabadidő sportban, az egyéni vásárlók igényeinek teljesítésében. 2012-ben kiléptünk a sportszer piacra is és ennek keretében kapuk, hálók, pályatartozékok és edzéssegítő sportszerek forgalmazásával is foglalkozunk klubok és iskolák részére.  Termékpalettánkat Winner labdák, Adidas és Nike sportcipők egészítik ki.

 

A LEGENDA HUNGARY KFT üzleti stratégiájának egyik legfontosabb szempontja a vásárlók gyors és szakszerű kiszolgálása, amit a fenti sportmárkák olaszországi és a LEGENDA HUNGARY KFT jelentős budapesti raktárkészletével kíván biztosítani. Ezen logisztikai háttér a fent említett kiváló minőséggel együtt egy komplett termék – szolgáltatás csomagot ad vevőinknek.

Célunk, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk vásárlóinknak az ár, a minőség és az utánrendelhetőség tekintetében is.


Bemutatótermünkben teljes kollekciónk megtekinthető. Folyamatosan feltöltött árukészlettel, kedvező árakkal és akciókkal várjuk meglévő és új partnereink, kereskedők, egyesületek képviselőit és vezetőit.

Rendeléseiket leadhatja elérhetőségeinken.

Termékeink teljes palettája elérhető és megvásárolható WEBÁRUHÁZunkon keresztül.